Mosselen van goede afkomst

Een begeleide fotowandeling rond overtuigend zakelijk communiceren

> meer info

Telenet en de 10 Miles: vermijd verdoken meningen

foto ten miles

Het Telenet-spotje op tv al gezien? Dat van: ‘In slaap gevallen? Met Telenet Play More kan je dit programma tot zeven dagen herbekijken’. Echt complimenteus voor tv-makers vind ik dat niet. Want eigenlijk zegt dat spotje gewoon dat het slaapverwekkend was, het programma dat net is afgelopen.

Verdoken oordelen: ze zijn gevaarlijk. Ze zijn niet zo bedoeld natuurlijk, maar ze kunnen wel dubbelzinnig geïnterpreteerd worden en dat moeten we koste wat kost vermijden.

‘De workshop gaat buiten door in de bloemenserre na sluitingstijd zodat je niet gestoord wordt door andere bezoekers.’ Verdoken oordeel: andere bezoekers zijn lastverkopers. En: ‘Ben je op zoek naar een leuke of educatieve uitstap?’ Verdoken oordeel: leuk en educatief gaan niet samen.

Op 26 mei werd de Antwerp 10 miles gelopen. De eerste lopers startten om 15.00 uur. De aankondiging van die start op het radionieuws werd gevolgd door de mededeling dat ‘de echte sportievelingen’ die ochtend de Antwerp Marathon hadden gelopen. Al een geluk dat ze dat niet konden horen, de 40.000 watjes die de 10 miles liepen.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s